Mithatpaşa Ortaokulu

Vizyon: Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir.

Misyon: Biz, Mithatpaşa Ortaokulu çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Başarılar: 2020 LGS´de Başarılı Olan Öğrencilerimiz: KEVSER MERMER:PROF.DR.İLHAN KILIÇÖZLÜ FEN LİSESİ/KIRŞEHİR ZEYNEP ZÜLAL TAT:DEVELİ FEN LİSESİ/KAYSERİ BÜŞRA GÜLMEZ:YAHYALI FEN LİSESİ MEHMET KESKİN:ZARA MEHMET HABİP SOLUK FEN LİSESİ/SİVAS RÜMEYSA ZEHRA AYDIN:NEVŞEHİR CEMİL MERİÇ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ/NEVŞEHİR HATİCE RÜVEYDA BÜLBÜL:SİLVAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ/DİYARBAKIR

Saatler: 08.30-15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mithatpasaortaokulu38.meb.k12.tr

Adres - Mahmudiye Mah Harmancı Sok. No29

Öğretim Şekli :Normal Öğrenim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yeşilhisar ilçe merkezindedir.

Adres - Mahmudiye Mah Harmancı Sok. No29

Ulaşım Okulumuza öğrencilerin ulaşımı servisle ve yürüyerek gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kayseri merkeze uzaklık 60 km dir. Okulumuz Yeşilhisar merkezde bulunmaktadır.